Tallipalvelut asiakashevosille

Tallipalvelukonsepti on suunniteltu nykyajan urheiluhevosen vaatimukset huomioon ottaen.

Tallipalvelusta vastaava henkilökunta huolehtii hevosesi arjen rutiineista ja tarvittavista lisätarpeista. 

Täyshoitopalvelun hinta on hevosille 955e/kk ja poneille 940e/kk sisältäen voimassa olevan arvonlisäveron. Lisäksi saatavilla kattavasti lisäpalvelutarjontaa.

Tallipalvelu

Ruokinta

Tarjoamme hevosille Krafftin-rehuja ja lähituottajan laadukasta esikuivattua heinää.

Tarhaus

Asiakkaan toiveen mukaan puoli- tai kokopäivätarhaus-mahdollisuus.

Karsinahuolto

Karsinan puhtaus on kunnia-asia.

Huolenpito

Pidämme huolta hevosestasi yksilöllisesti.

Ruokinta

Haluamme tarjota hevosellesi laadukasta rehua. Krafftin väkirehuvalikoiman vaihtoehdot mahdollistavat tämän. 

Väkirehut jaetaan 2-3 kertaa päivässä. Päivittäinen Mash-veden tarjoilu on tallin puolesta. Karsinoissa on suolakivi. 

Käytävältä täytettävät Heinätin-heinäautomaatit annostelevat karsinoihin heinät myös myöhään yöllä ja varhain aamulla. 

Heinä hankitaan lähituottajalta ja valittavissa on myös odelma-laatu.

Tarhaus

Hevosilla on mahdollisuus puoli- tai kokopäivätarhaukseen. Tarhat ovat hiekkapohjaisia ja aitamateriaalina on kotimainen Silber-sähköaita. 

Tarhoissa on heinäruokinta ja vesi. Tarhat siivotaan tallihenkilökunnan puolesta päivittäin. Alueella on myös sairastarha ja muutama isompi tarha yhteistarhausmahdollisuutta varten.

Karsinahuolto

Karsinat siivotaan aamutallin aikana, tarvittaessa myös iltatallin yhteydessä. Tällöin siistitään myös vesi- ja ruokakuppi sekä seinistä isoimmat liat. Karsinoissa on kumimatot, jotka tuovat mukavuutta hevoselle.

Huolenpito

Valveutunut henkilökunta monitoroi tallityöpäivän aikana hevostasi. Hevosen hoidon rutiinitoimenpiteet, terveydentilan tarkkailu ja lääkitsemiset hoituvat tarpeiden mukaan.

Lisäpalvelut

Hevoset ja asiakastarpeet ovat yksilöllisiä. Pyrimme ottamaan erilaiset tarpeet huomioon, jotka tukevat hevosen hyvinvointia ja treeniohjelmaa. Lisäpalveluina on mm. erilaisia hoito- ja lääkintätoimenpiteitä sekä liikunta- ja ulkoiluavun tarjoaminen.

Wellness-palvelut

Tarjoamme ja järjestämme asiakashevosille erilaisia hyvinvointia edistäviä ja valmennusta tukevia hoitoja.

Lihaskalvokäsittely

Tallilla tulee säännöllisesti käymään erittäin pidetty ja tunnettu hevosten faskiahoitaja, RockTapen FMT Equine-kouluttaja Niina Grönqvist

Hän on opiskellut laajasti erilaisia lihaskalvo- eli faskiakäsittelytekniikoita ja tekee hoitoja omanlaisella tavalla näitä tekniikoita yhdistellen. Hän on toiminut Rock-Tapen FMT Equine-kinesioteippauksen kouluttajana vuodesta 2017.

Laser-hoidot

Tallillamme on käytössä laadukas laserlaite. Laserhoito vähentää kiputiloja, vaikuttaa tulehduksiin ja turvotuksiin. Laser kiihdyttää aineenvaihduntaa vammojen yhteydessä, joka lyhentää kuntoutusaikaa.

Woolpad-hoito

Woolpadiä käytetään hevosen jaloissa erilaisiin iho-ongelmiin, verenkierron lisäämiseen sekä vammojen ehkäisyyn. Villa on myös hieman antimikrobista. Villa pitää ihon kuivana ja hengittää, sopii ympärivuotiseen käyttöön, myös kuumiin päiviin.

Solarium

Tallilla on kolme laadukasta saksalaista Warendorfer solariumia. Solariumhoito on ihanteellinen ennen treenejä lämmittämään lihaksia ja ennaltaehkäisemään vammoja. 

UV-valoa tarvitaan myös hevosten D-vitamiinin tuottamiseen