Yhteistyössä

Kouluratsastus on hevosen ja ratsastajan saumatonta yhteistyötä.

Tämän yhteistyön ylläpitäminen, kehittäminen ja etenkin lajissamme menestyminen vaatii itseltä ja läheisiltä paljon työtä, taloudellisia panostuksia, pitkäjänteisyyttä ja sisukkuutta.

Merkittävä rooli lajimme kehitykselle, näkyvyydelle ja uusien ideoiden luomiselle on tärkeät yhteistyökumppanit, jotka vahvistavat lajimme elinvoimaisuutta.

Wesundan matkassa ja päivittäisessä arjessa sekä erilaisissa tapahtumissa onkin mukana joukko upeita yhteistyöyrityksiä. On hienoa, että kouluratsastus lajina kiinnostaa.

Toivomme, että Wesunda omalta osaltaan edistää uusien yhteistyökuvioiden luomisessa tällä alalla ja siten näkyvyys ja kiinnostus lisääntyy.


Jos olet kiinnostunut lähtemään Wesundan kanssa yhteistyöhön, ole rohkeasti yhteydessä. Yhteistyön sisältö räätälöidään yritykselle sopivaksi. Se voi olla yritysmainos kotisivuilla, kentän – ja maneesin laidalla, kilpailun ja tapahtuman tukeminen tai jopa Wesunda Areenan nimen muuttaminen yrityksesi nimeksi.

Laadukkaita tuotteita hevostallirakentamiseen suoraan valmistajilta ilman muita välikäsiä.

Monipuoliset puuelementtirakenteiset Ryhti hallit, toimitilat sekä hevostallit valmistetaan ammattitaidolla kotimaisista laatumateriaaleista. Rakennukset suunnitellaan asiakkaan tarpeiden mukaan.

Kotimaiset Heinätin®-heinäautomaatit, joiden avulla tarjoilet hevosellesi heinää helposti ja säännöllisesti ympäri vuorokauden.

Suunnittelupalvelu ja tallirakentamisen tuotteet kokemuksella.

Hevosille tunteella louhittu.

 Ruotsalaisen tohtorin patentoimien terveystuotteiden moderni ja tieteellinen tekstiiliteknologia perustuu kankaan kuituihin liitettyyn ainutlaatuiseen yhdistelmään lämpöä heijastavia mineraaleja. Luonnolliset mineraalit keräävät kehon luovuttamaa lämpöä ja muuntavat sen pitkäaaltoiseksi infrapunaenergiaksi, joka heijastuu takaisin iholle, niveliin ja lihaksiin. Ihmisten ja eläinten keho luovuttaa lämpöä sekä levossa että toiminnan aikana, joten Suomessa 2023 vuoden liikkujan tuotteiksi palkitut tuotteet voidaan käyttää itselle sopivalla tavalla.

Krafft rehut perustuvat tinkimättömään osaamiseen, tutkimukseen ja kehitystyöhön. Krafft takaa sekä hevosten, että ympäristön kannalta parhaan mahdollisen laadun käyttämällä kestävällä viljelyllä tuotettuja luonnollisia ainesosia. On tärkeää kantaa vastuu koko prosessista pellolta rehusäkkiin asti. Kaikki Krafftin tuotteet on kehitetty erityisesti hevosen ruuansulatus järjestelmää varten. Ne testataan huolellisesti, jotta omat tiukat vaatimuksemme ja asiakkaiden tarpeet täyttyvät.

Täyden palvelun rakennusliike- Kestävää ammattirakentamista Hämeenlinnan ja Etelä-Suomen alueella.