Wesundan talli kalustetaan Röwer&Rübin tyyliin

”Kestävä, turvallinen, käytännöllinen ja vakuuttava sekä lisäksi vielä kerrassaan kaunista katseltavaa. Tässä yksityiskohdat, miksi valinta oli arvokkuutta henkivät Röwerin tallikalusteet. Keskuksen rakennusten arkkitehtuurissa on ripaus saksalaista tyyliä, joten Röwerin kalusteet kruunasivat ilmeen jatkumon sisälle asti. Tämä kokonaisuus toki oli arvokas investointi. Uskon, että tulevat asiakkaamme arvostavat valintaani”, kertoo Heidi.

 

Hamburg-malliston karsinat ovat tilavat ja valoisat. Niiden täytemateriaali on bambupuuta ja teräsosien 3,69 mm ainevahvuudet takaavat niiden kestävyyden isoimpienkin hevosten käsittelyssä. Myös ori paikat on otettu huomioon karsinoiden suunnittelussa. Elementtien kehykset ovat ensin kuumasinkattu ja sitten polttomaalattu burgundin sävyyn. Kuumasinkkaus maalin alla takaa parhaan suojan ruostumista vastaan. Burgundi on Wesundan ilmeen pääväri. Avattava luukku ovessa antaa hevoselle mahdollisuuden katsoa käytävälle, mutta tarvittaessa luukun saa kiinni. Jokaisessa karsinassa on lämpöturvalasilla varustettu aukeava ulkoikkuna, josta hevoset saavat kurkistaa ulos. Myös tallin sisäovet ja hoitotilojen väliseinät noudattavat samaa tyylilinjaa.

 

”Staffansbergin kautta asioiden hoitaminen oli äärimmäisen helppoa. Wesundan rakennushanke on mittava ja siinä on monta muuttuva tekijää. On turvallista tehdä yhteistyötä yrityksen kanssa, josta saa asiantuntevaa neuvoa ja asiakkaan asioista aidosti välitetään”, kiittelee Heidi.

Wesundan matkassa mukana mahtavat
yhteistyökumppanimme

Kouluratsastus on hevosen ja ratsastajan saumatonta yhteispeliä. 

Myös me pyrimme lajin huipulle luotettujen kumppaniemme kanssa.

Tyrvännöntie 180, 13880 Hattula

+358 40 450 9899

heidi@wesundadressage.fi

© Wesunda Dressage Oy 2023

Tietosuojaseloste

Website by Sonja Vuorinen