Minna Urosesta Wesunda Dressagen päätoiminen valmentaja ja ratsuttaja 1.6.2024 alkaen

Minna Uronen omaa vankan kokemuksen työuransa ja koulutuksensa ansiosta. Hän on koulutukseltaan ratsuttaja (Bereiter FN), ratsastuksenopettaja (AT) sekä ammattivalmentaja ja opiskelee tällä hetkellä ratsastuksenopettajan erikoisammattitutkintoa.

 

Minna on työskennellyt kymmenen vuotta Keski-Euroopassa Grand Prix-tason kouluratsastustalleilla (A bis Grand Prix, Gestüt Pallerhaff) ratsuttajan, valmentajan sekä tallivastaavan rooleissa. Hän on kouluttanut lukuisia hevosia kolmivuotiaista aina Inter I-tasolle asti, eikä työskentely GP-hevostenkaan kanssa ole hänelle vierasta. Valmentajana Minna on auttanut kaikenikäisiä ja -tasoisia ratsastajia ja hänen valmennettavat ratsukot ovatkin kilpailleet menestyksekkäästi aina vaikeisiin luokkiin saakka. Minnan omina valmentajina ovat toimineet mm. Terhi Stegars, Richard White, Kristine Möller, Fie Skarsoe, Jose Antonio Garcia Mena ja Kerstin Nyberg.

 

Asiakkaillemme Wesundassa Minna tarjoaa sekä ratsutus- että valmennuspalveluita. Hän räätälöi yhdessä asiakkaan kanssa juuri kulloisenkin ratsukon tai hevosen tarpeisiin sopivan valmennusohjelman. Wesundan täysihoitopalvelun ansiosta Minna pystyy ottamaan ratsutukseen tai myyntivälitykseen myös hevosia, joiden omistajilla ei ole mahdollisuutta olla itse paikalla päivittäin.


Minna toimii Wesundassa paitsi ratsuttajana myös asiakkaiden vastuuvalmentajana. Vastuuvalmentajan roolissa hän kokee tärkeäksi ratsastajan sekä hevosen kokonaisvaltaisen kehittämisen ja tukemisen ja pyrkii olemaan mahdollisimman paljon läsnä tallin arjessa. Toimittuaan viimeiset pari vuotta opetustehtävissä hevosalan oppilaitoksessa ja seurattuaan läheltä alalla tapahtuvaa ajankohtaista tutkimusta, Minna näkee tärkeänä asiana myös roolimme vastuullisina toimijoina. Sekoittamalla sopivassa suhteessa perinteisiä hevosmiestaitoja sekä nykyaikaista tutkimustietoa hevosesta eläimenä, hän kokee meidän pystyvän kehittymään lajissamme huomioiden kuitenkin samalla myös hevostemme hyvinvoinnin.

 

”Ymmärrän hyvin avoimuuden ja turvallisuuden tunteen merkityksen oppimisen edellytyksenä ja pyrinkin omalta osaltani luomaan Wesundaan positiivista ja kannustavaa ilmapiiriä. Odotan jo innolla yhteistyötä meillä vierailevien valmentajien sekä muiden hevosalan ammattilaisten kanssa ja toivonkin Wesundan olevan tulevaisuudessa koko suomalaisen kouluratsastusyhteisön kohtaamispaikka”, sanoo Minna Uronen.

 

”Minnan saaminen Wesundaan on erittäin merkittävä ja iloinen asia toiminnallemme. Hänellä on poikkeuksellisen laaja kokemus ja ammattitaito tulevassa tehtävässään kouluratsastuksen parissa. Hänellä on ajantasainen ymmärrys sekä tulevaisuuden näkymä hevosalan toimintaympäristöstä. Lisäksi Minnalla on elämänarvot kohdillaan ja hänen kanssaan on helppo ja mutkaton kommunikoida. Taitava ja vastuullinen tekemisissään”, iloitsee Heidi Taipale, Wesunda Dressagen yrittäjä.

 

Lisätietoja löydät täältä! 


Valmennus- ja ratsutusvaraukset ja tiedustelut suoraan Minnalta

puh: 050 596 9071

Facebook: Tmi Minna Uronen

Instagram: tmi.minnauronen

Wesundan matkassa mukana mahtavat
yhteistyökumppanimme

Kouluratsastus on hevosen ja ratsastajan saumatonta yhteispeliä. 

Myös me pyrimme lajin huipulle luotettujen kumppaniemme kanssa.

Tyrvännöntie 180, 13880 Hattula

+358 40 450 9899

heidi@wesundadressage.fi

© Wesunda Dressage Oy 2024

Tietosuojaseloste

Website by Sonja Vuorinen